Buffet

Voorgerechten

  • Plateau met diverse soorten vis
  • Plank met lekkere ham, salami en chorizo
  • Quinoasalade met gebakken aubergine
  • Vitello tonnato
  • Waldorfsalade
  • Bietensalade met pistachepesto en geitenkaas
  • Geroosterde bloemkool/wortelsalade met tahindressing
  • Couscoussalade met gepofte kerstomaatjes
  • Orzosalade met feta, peultjes en kerstomaat
  • Seizoensalade: gewokte boerenkool met zoete aardappel uit de oven

Hoofdgerechten

  • Runderstoof met Guinness bier
  • Marokkaanse lamsstoof met gedroogde pruimen en abrikozen
  • Buikspek met vijf kruiden poeder
  • Kippendijen met walnoten en granaatappel
  • Kip Normande: kippendijen gestoofd in de cider
  • Varkenshaas gevuld met pesto in een zongedroogde tomatensaus
  • Zalm met bietjes, paddenstoelen en venkelzaad
  • Kabeljauw met kruidige boter en sinaasappel
  • Knolselderij à la coq au vin
  • Tahoe boemboe bali
  • Cannelloni gevuld met spinazie en ricotta in een tomatensaus

Klassiekers

  • Kipsaté
  • Beenham
  • Boeuf Bourguignon

Als u twee warme gerechten kiest in combinatie met 3 voorgerechten is de prijs € 22,50 p.p.
Bij het voorgerecht worden standaard diverse soorten brood met kruidenboter geserveerd.

Meer informatie